Categories: archief, News

Donderdag 5 februari 2015 – 20.15 uur

Kleine Zaal – Het Concertgebouw
Barbara Taradze, piano
Kasparas Mikuzis, piano
Milda Daunoraite, piano
Ilia Lomtadidze, piano

Programma

Nader te bepalen

Beschrijving

Michel Sogny’s Fondation SOS Talents

In 2000 richtte de beroemde Hongaars-Franse pianopedagoog en componist Michel Sogny zijn Fondation SOS Talents op. Met deze stichting helpt hij jonge pianotalenten aan de financiële middelen om aan de internationaal meest vooraanstaande instituten te studeren. Ook helpt de stichting de talenten aan speelmogelijkheden op de grote internationale podia, en aan mediaaandacht. Zo heeft de stichting vaste afspraken met Mezzo TV, Radio Classique, TV5 en Espace 2  (Zwitserland). Bovendien looft Fondation SOS Talents een grote prijs uit aan de jongste pianofinalist van de Koningin Elisabethwedstrijd in België.

Jonge talenten

Vanavond hoort u vier van de jongste talenten die door Fondation SOS Talents worden ondersteund. De gemiddelde leeftijd is 12 jaar, maar als u uw ogen dichtdoet dan hoort u hier niets van! Het zijn stuk voor stuk jonge rasmusici met een fabelachtige techniek en ontembare liefde voor de muziek.

Kaarten

Kaarten à € 30,- (inclusief garderobe, programmaboekje en drankjes voorafgaand aan het concert en in de pauze) zijn te bestellen via Het Concertgebouw en info@codacapo.com.